Welkom bij Outdoor365.

Het team van Outdoor365 is altijd bezig met het zoeken (en vinden) van slimme kampeeroplossingen. Een mooi voorbeeld zijn de paraplutenten van Qeedo. Na diverse 'Quick-up' tenten onder diverse omstandigheden getest te hebben, komen de Qeedo's echt als slimste uit de bus. Met of zonder voortent, enkel- of dubbellaags en in no-time opgezet en ingepakt. En een prettige pakmaat; zo kunnen deze toptenten ook mee op de fiets, motor en kano. Geen grote schijven meer die alleen maar als windvangers fungeren.
Of wat te denken onze Buddy-slaapzakken? Als je, net als ons, geen rug- of buikslaper bent maar met opgetrokken knieën pas prettig ligt, kom je nooit tot een goede nachtrust in de meeste (te smalle) slaapzakken. De Buddy-XL zo zo breed, dat je er met gemak heerlijk ruim in kunt liggen. En met z'n diagonale ritssluiting ook makkelijk te openen.

Outdoor365 is een online-shop only, dus geen fancy showroom maar directe levering uit ons magazijn. Hierdoor kunnen we onze prijzen scherp houden. Volg onze Facebook-pagina voor beurzen en demo-dagen als je de tenten in real live wilt bewonderen.

Outdoor365 is een onderdeel van IHD-Trade.