Oak 3 Grondzeil

Z3523

Nieuw product

Extra grondzeil/footprint voor de Oak 3

Meer details

5 Items

Levertijd: 3-5 werkdagen

49,00 € incl. BTW

Meer informatie

Extra grondzeil voor de Oak 3

Omschrijving:

Als je iets heel goeds wilt doen voor je geliefde Qeedo Quick Oak 3, bescherm dan je de tentvloer met dit extra grondzeil. Het grondzeil zorgt niet alleen voor een goed voorbereid en gladder oppervlak, maar beschermt ook de eigenlijke tentvloer en je isomat of luchtbed tegen scherpe stenen, lange dennennaalden, vervelende doornen of bijtende insecten.

Dankzij de (dan) dubbele bodem is de binnenkant van de tent ook van onderen beter geïsoleerd tegen de kou 's nachts. Daarnaast beschermt het grondzeil tegen condensatie en voorkomt het dat er vocht van de vloer in de tent omhoog komt. De tent heeft hierdoor geen lange droogtijd nodig tijdens het demonteren inpakken van de tent. Het vuile en natte grondzeil is eenvoudig op te bergen in de meegeleverde losse pakzak. Na demontage kan de tent zelf gemakkelijker en vooral schoner worden opgeborgen.

Het grondzeil is ook handig om de plek van de tent op het veld beter te bepalen.

Om ervoor te zorgen dat de Quick Oak daarna correct op het tentoppervlak staat, is 1 ankerpunt rood gekleurd voor het grondzeil en de tent. Zo weet je welke hoeken bij elkaar horen.

1. Toepassing

Het precies passende grondzeil wordt vóór de eigenlijke tent op de grond gelegd en de tent wordt er eenvoudig op gezet, waarna de tent en ondervloer met haringen aan elkaar worden vastgezet. Het stabiele en resistente polyethyleen materiaal van het grondzeil is duurzaam en bijzonder robuust. Het grondzeil alleen kan u ook helpen om de juiste plaats voor de tent te vinden of deze op het tentterrein te markeren.


2. Technische details

    Materiaal: stabiel 100% polyethyleen (PE)
    Pakmaat: 25 x 15 x 15 cm
    Beschermt effectief de tentvloer
    Zeer slijtvast en stabiel
    Makkelijk schoon te maken
    Praktische pakzak met trekkoord
    Genaaide lussen
    6 x stalen haringen 220 mm


3. Geschikt voor:

Alle Qeedo Quick Oak-3's

Recensies

Schrijf uw recensie

Oak 3 Grondzeil

Oak 3 Grondzeil

Extra grondzeil/footprint voor de Oak 3

Accessoires