Qeedo - Light Y-Pegs

Z1612

Nieuw product

Light Y-Pegs aluminium tentharing set

Meer details

100 Items

Levertijd: 3-5 werkdagen

19,90 € incl. BTW

-18,00 €

37,90 € incl. BTW

Meer informatie

Qeedo Light Y-pegs

Ken je dat frustrerende gevoel wanneer je je haringen in de grond wil slaan, maar ze vouwen dubbel omdat ze gewoonweg niet sterk genoeg zijn? Dat is nu verleden tijd met de Light Y-pegs.
Deze superlichtgewicht tentharingen zijn vervaardigd uit hoogwaardig, super sterk aluminium. Geschikt voor diverse ondergronden, én ze verlagen in vele gevallen het totaalgewicht van je tentpakket. Dankzij hun Y-vorm staan ze stabiel in elke ondergrond en met hun scherpe punt ook prima te gebruiken bij gemengde ondergronden.

Dankzij hun fel-rode coating zijn ze goed zichtbaar. Het reeds aangebrachte koordje in de bovenzijde zorgt ervoor dat je ze, bij vertrek, weer makkelijk kunt verwijderen. Dankzij de schuin aflopende inkeping blijft de scheerlijn daar waar hij hoort; om de haring.
Up-grade nu je (paraplu)tent met deze hoogwaardige trekking haringen.

De Light Y-pegs zijn met name van toepassing wanneer er sprake is van gemengde, harde en steenachtig ondergrond.

Note:

De Y-pegs moet onder een hoek (vanuit de tent gezien) in de grond worden gezet (dus met de 'open kant' richting tent). Hierdoor heeft de tentharing aanzienlijk hogere trekkracht bij regen en wind.
We raden ten zeerste af de Y-pegs met de hand of met schoenen in de grond te slaan. Een geschikte (kampeer)hamer is een betere keuze.

Technische details:

Lengte: 180 mm
Breedte: 12 mm
Gewicht 13 g (per stuk)
Materiaal: aluminium profiel

Levering:

10 stuks in eigen packzak

Recensies

Schrijf uw recensie

Qeedo - Light Y-Pegs

Qeedo - Light Y-Pegs

Light Y-Pegs aluminium tentharing set

Accessoires