Justcamp Rufus paviljoen / partytent

Z2986

Nieuw product

Justcamp Rufus paviljoen / partytent

Meer details

6 Items

Levertijd: 3-5 werkdagen

149,50 € incl. BTW

-80,00 €

229,50 € incl. BTW

Meer informatie

Of je hem nu als campingpaviljoen, eethoek, een uitgebreide luifel, partytent, loungeplek of overdekte speeltuin gebruikt, de mogelijkheden van de Justcamp Rufus zijn zeer veelzijdig. Verrijk elke campingtrip of je volgende vakantie met een veilige en droge leefruimte. Het robuuste stalen frame zorgt voor een veilige en stabiele opstelling en heeft een hamerslag-uitstraling.

Met de los te leveren zijwanden (niet inbegrepen in de levering, maar verkrijgbaar via accessoires), kan het paviljoen ook worden aangepast aan de weersomstandigheden. Er zijn drie verschillende zijwanden beschikbaar: met raamwand, een deurwand of een horwand. Deze zijn natuurlijk prima te combineren met elkaar.

De afmetingen van de Rufus bieden veel mogelijkheden voor evenementen en festivals, waardoor hij veelzijdig ingezet kan worden. Door z'n luxueuze uitstraling en afwerking zal de Rufus niet misstaan op beurzen en tentoonstellingen. Of verras je gasten tijdens je volgende BBQ-avondje met deze partytent 2.0.

Natuurlijk heeft Justcamp weer allerlei leuk gimmicks verwerkt in de Rufus; wat te denken van de slimme opbergruimte in de staanders, of een lusje voor een lantaarn in de top? Maar er zitten ook ook praktische oplossingen in de Rufus verwerkt, bijvoorbeeld de brede voet onder de staanders. In combinatie met de sterkte (bijgeleverde) haringen zorgen deze voor een stabiele opstelling.

Kortom; zoek je net even iets meer in een partytent of makkelijk op te zetten paviljoen? Dan is de Rufus de logische keuze.

Technische gegevens:

Type:Paviljoen / partytent
Personen:4+
Opbouwsysteem:dome
Ingangen:4
Grondzeil:los leverbaar
Waterkolom (buitentent):1.000 mm
Gewicht:17,2 kg
Buitenmaten
Lengte:440 cm
Breedte:430 cm
Hoogte:230 cm
Pakmaat
Lengte:98 cm
Breedte:27 cm
Hoogte:27 cm
Materiaal (buitentent)
Materiaal:Polyester
Materialsterkte:150 D
Coating:PU-coating
Stokken:Fiberglas

Recensies

Schrijf uw recensie

Justcamp Rufus paviljoen / partytent

Justcamp Rufus paviljoen / partytent

Justcamp Rufus paviljoen / partytent

Accessoires