Qeedo - Birch M trekkerstent grondzeil / footprint

Z3463

Nieuw product

Birch M trekkerstent grondzeil / footprint

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

44,90 € incl. BTW

Meer informatie

Birch M trekkerstent grondzeil / footprint  (Let op: grondzeil weer leverbaar eind Juni '23)

Omschrijving:

Als je iets heel goeds wilt doen voor je geliefde Qeedo Light Birch M-tent, kun je met dit grondzeil de tentvloer extra beschermen. Het Birch M Grondzeil zorgt niet alleen voor een goed geprepareerd en gladder oppervlak maar beschermt ook de eigenlijke tentvloer en je slaapmat of luchtbed tegen scherpe stenen, lange dennennaalden, vervelende doornen of bijtende insecten.

Dankzij de dubbele bodem is de binnenkant van de tent ook 's nachts beter geïsoleerd tegen de kou van onderaf. Daarnaast beschermt het grondzeil tegen condensatie en voorkomt het dat er minder vocht vanuit de grond in de tent opstijgt. De tent heeft geen lange droogtijd nodig bij het demonteren en inpakken én de tent kan comfortabel op de tentbasis worden opgezet en afgebroken. Het vuile en natte grondzeil kan eenvoudig worden opgeborgen in de meegeleverde aparte pakzak. De tent zelf kan na demontage gemakkelijker en vooral schoner worden opgeborgen.


1. Toepassing

Het exact passende grondzeil wordt voor de eigenlijke tent op de grond gelegd en de tent wordt eenvoudig in de daarvoor bestemde oogjes gestoken. Hierna kan de tent en het grondzeil tegelijkertijd met haringen worden vastgezet. Voor een betere oriëntatie welke hoek bij elkaar hoort, is één lus rood gekleurd op de tent én op het grondzeil. Het is dus direct duidelijk waar wat thuishoort. Het stabiele en resistente polyethyleen materiaal van het grondzeil is duurzaam en bijzonder robuust. Het grondzeil alleen kan ook helpen om de juiste plaats voor de tent te vinden, of om deze op de camping te markeren.

       Technische Details

  • Materiaal: stabiel 100% Polyethylen (PE)
  • Afmeting:  160 x 213 cm
  • beschermd effectief het vaste grondzeil
  • zeer slijtvast
  • eenvoudig te reinigen (en u houdt het grondzeil van de tent schoon)
  • praktische pakzak
  • ingenaaide lussen

Recensies

Schrijf uw recensie

Qeedo - Birch M trekkerstent grondzeil / footprint

Qeedo - Birch M trekkerstent grondzeil / footprint

Birch M trekkerstent grondzeil / footprint