Qeedo-Easy Hook Zuignapset

Z3384

Nieuw product

Qeedo Easy Hook Zuignapset

Meer details

6 Items

49,90 € incl. BTW

Meer informatie

Zuignapbevestiging voor luifel, zeil, voortent, schaduwdoek op (bus)campers.
Rubberen zuignap met grote haak om diverse materialen aan te hangen. Zet hem gewoon op een vlakke, schone ondergrond, draai de hendel om, klaar.
Sterke zuigkracht dankzij de inklapbare hendel. Houdt op alle gladde oppervlakken en zorgt voor een stabiele, schroefloze bevestiging. Geschikt voor kampeerwagens/bussen zonder buisrails of dakrails / directe bevestiging of voor slotstang
    

Toepassing:

Met de Qeedo Quick Hook zuignapset kunt u uw luifes, schaduwdoek, tarp of voortent snel en eenvoudig aan elk kampeervoertuig bevestigen. Het enige wat je nodig hebt is een glad, stofvrij en droog oppervlak met een diameter van ongeveer 12 cm.

Voor montage wordt de zuignap eenvoudig op een vrij oppervlak op het dak van het voertuig geplaatst en wordt er een vacuüm gecreëerd door de inklapbare hendel om te zetten.
Door de grote haak aan de bovenkant kunnen eventuele hulpstukken eenvoudig aan het voertuig worden bevestigd. Hang gewoon een lus of scheerlijn aan de haak.

De zuignappen kunnen ook worden gebruikt in combinatie met een vergrendelingsstang of tentstok. Duw de vergrendelingsstang eenvoudig door de zoom van de tent en hang de vergrendelingsstang vervolgens in de haken.


Technische details

    Opvouwbare zuignap van kunststof
    Diameter ongeveer 12 cm
    Max. Draagvermogen: 15 kg
    Inclusief bovenhaak
    Zwart


Levering per 2 stuks


Opmerking: We raden altijd aan om het oppervlak van het voertuig en het oppervlak van de zuignap voor gebruik te reinigen. De zuignap past bijzonder goed op gladde, droge en stofvrije oppervlakken.

Recensies

Schrijf uw recensie

Qeedo-Easy Hook Zuignapset

Qeedo-Easy Hook Zuignapset

Qeedo Easy Hook Zuignapset