Qeedo - Motor Free Grondzeil

Z3494

Nieuw product

Qeedo - Motor Free grondzeil

Meer details

12 Items

Levertijd: 3-5 werkdagen

69,90 € incl. BTW

Meer informatie

Qeedo Quick Motor Free grondzeil - tentzeil


Als je iets heel goeds wilt doen voor je geliefde Qeedo Quick MotorFree, gebruik dan het grondzeil om de tentvloer extra te beschermen. Het grondzeil zorgt niet alleen voor een goed voorbereid en gladder oppervlak, maar beschermt ook de eigenlijke tentvloer tegen scherpe stenen, lange dennennaalden, vervelende doornen of bijtende insecten.

Door de dubbele bodem is de binnenkant van de tent ook van onderen beter geïsoleerd tegen de kou 's nachts. Daarnaast beschermt het grondzeil tegen condensatie en voorkomt het dat er minder vocht van de vloer in de tent opstijgt. De tent heeft dus geen lange droogtijd nodig voor demontage en verpakking. Het vuile en natte grondzeil is eenvoudig op te bergen in de meegeleverde pakzak. Na demontage kan de Villa zelf gemakkelijker en vooral schoner worden opgeborgen.

Het grondzeil is ook handig om de positie van de tent op het veld beter te bepalen.

Om ervoor te zorgen dat de Motor Free daarna correct op het tentoppervlak staat, werd 1 ankerpunt rood gekleurd voor het grondzeil en de tent. Zo weet je welke hoeken bij elkaar horen.


1. Toepassing:

Het precies passende grondzeil wordt voor de eigenlijke tent op de vloer gelegd en de tent wordt er eenvoudig opgezet. De tent kan op het grondzeil worden uitgelijnd met behulp van de rood gemarkeerde haringlus. Vervolgens worden tent en grondzeil aan elkaar bevestigd met haringen. Het stabiele en resistente polyethyleen materiaal van de ondervloer is duurzaam en bijzonder robuust. Het grondzeil alleen kan u ook helpen de juiste plaats voor de tent te vinden of deze op het tentterrein te markeren.


2. Technische details

    Materiaal: stabiel 100% polyethyleen (PE)
    Afmeting: 320 x 320 cm, pakmaat: 46 x 19 x 6 cm
    Beschermt effectief de tentvloer (waterkolom van 10.000 mm!
    Zeer slijtvast en stabiel
    Makkelijk schoon te maken
    Praktische pakzak met trekkoord
    Genaaide lussen
    4 x stalen haringen 220 mm
    Gewicht: 1,5 kg

Recensies

Schrijf uw recensie

Qeedo - Motor Free Grondzeil

Qeedo - Motor Free Grondzeil

Qeedo - Motor Free grondzeil