Qeedo - Smart Tarp 3 x 4

Z3502

Nieuw product

Qeedo Smart Tarp 3 x 4

Meer details

21 Items

Levertijd: 3-5 werkdagen

69,50 € incl. BTW

-10,00 €

79,50 € incl. BTW

Meer informatie

Qeedo Smart Tarp 3 x 4 mtr.

Met de Smart Tarp heeft Qeedo een allround goed uitgeruste camping- en trekkingzeil ontwikkeld, die dankzij zijn hoogwaardige uitvoering en slim ontworpen functies een uiterst veelzijdige en praktische metgezel is voor elk buitenavontuur. De Smart Tarp is extreem robuust en met de getapete naden, het speciale diamant reliëf materiaal en de 3000 mm PU coating zit je altijd droog.

1. Gebruik

De Qeedo Smart Tarp is moeilijk in een vakje te plaatsen. De toepassingsmogelijkheden en het gebruik zijn simpelweg te veelzijdig. Of het nu gaat om een ​​klassiek trekkingszeil, als schuilplaats, als luifel, als aanbouw, als verlenging of tentvervanging, als strandtent of als noodbivak. Wanneer een eenvoudige, snel op te zetten en vooral droge schuilplek vereist is, kan de Smart Tarp in een paar eenvoudige stappen worden opgezet en verankerd. De rondom verdeelde lussen zijn extreem robuust en dankzij een extra materiaalonderlaag en dubbele naden zeer stabiel, zelfs onder hoge spanning. Extra ophanglussen in het midden van het zeil maken veel meer constructiemogelijkheden aan bomen, struiken of palen mogelijk.


De tarp wordt geleverd met aluminium Y-haringen en hoogwaardige Dyneema scheerlijnen. Het hoogwaardige Dyneema-materiaal staat bekend om zijn hoge veerkracht en stabiliteit en is naar onze mening essentieel voor een stabiele verankering. De driehoekige koordspanners zorgen voor een snelle en effectieve spanning van de lijnen. De lichte Y-Pegs zijn de klassieke trekking haringen, die er niet alleen erg goed uitzien dankzij de rode afwerking, maar hierdoor ook gemakkelijk terug te vinden zijn in het gras. Met een gewicht van slechts 15 gram zijn deze haringen de ideale aanvulling op de tarp. Sommige constructiemogelijkheden worden uitgelegd in de bijgevoegde instructies. Maar je fantasie kent geen grenzen...

2. Functies

     Ideaal voor schaduw en beschutting
     Talloze constructiemogelijkheden en variaties
     Grote extra buitenruimte
     Oogjes en lussen voor veelzijdige bevestigingsmogelijkheden
     Versterkte hoeken en lussen voor extreme duurzaamheid
     Y-Peg haringen met gat en lus voor een goede grip en tegelijkertijd zeer licht van gewicht
     Praktische opbergzak voor gemakkelijk inpakken


3. Technische details

     Afmeting: 300 x 400 cm
     Verpakkingsgrootte: 28 x 15 x 15 cm
     100% polyester 'diamant reliëf'
     3000 mm waterkolom
     Totaal gewicht: 1150 g
     Gewicht Tarp alleen: 940 g
     Kleur grijs

Recensies

Schrijf uw recensie

Qeedo - Smart Tarp 3 x 4

Qeedo - Smart Tarp 3 x 4

Qeedo Smart Tarp 3 x 4

Accessoires