Qeedo - Smart Tarp Hex 3,2 x 2,8 m

Z3503

Nieuw product

Qeedo Smart Tarp Hex 3,2 x 2,8

Meer details

14 Items

49,90 € incl. BTW

-10,00 €

59,90 € incl. BTW

Meer informatie

Qeedo Smart Tarp Hex 3,2 x 2,8

De Smart Tarp Hex is een veelzijdige tarp in een zeshoekige vorm. Door deze vorm zijn verschillende constructiemogelijkheden mogelijk, zoals gespannen tussen 2 bomen, met 2 telescopische palen (niet inbegrepen) of gewoon als afdekking tussen bomen. Er zijn geen grenzen aan uw verbeelding bij het opzetten. De Smart Tarp Hex is extreem robuust en biedt naast de getapete naden een PU-coating met 3000 mm waterkolom, verstevigde hoeken & lussen en robuuste Dyneema scheerlijnen. Je hebt dus een veelzijdige, extreem robuuste metgezel voor elk buitenavontuur.

1. Gebruik

De Qeedo Smart Tarp Hex kan op zoveel manieren worden gebruikt dat het moeilijk is om hem in een categorie onder te brengen. Het maakt niet uit of het wordt gebruikt als klassiek trekkingzeil, schuilplaats, luifel, veranda, aanbouw, tentvervanger, strandtent of als noodopvang. De tarp kan in een paar simpele stappen opgezet en gespannen worden. De hoeklussen zijn extreem robuust en dankzij de extra onderlaag en dubbele naden zeer stabiel, zelfs bij hoge spanning. Extra ophanglussen in het midden van het zeil maken een nog veelzijdiger gebruik mogelijk en maken het bijvoorbeeld mogelijk om tussen bomen of palen te hangen.

Het zeil wordt geleverd met hoogwaardige aluminium Y-haringen en Dyneema scheerlijnen met 3-hoek koordspanners. Het hoogwaardige Dyneema-materiaal staat bekend om zijn hoge veerkracht en stabiliteit. De lichte Y-Pegs pegs zijn klassieke trekking haringen die er niet alleen goed uitzien dankzij de rode verf maar ook makkelijker te vinden zijn in het gras. Met een gewicht van slechts 15 gram per haring zijn ze de ideale aanvulling op het lichte zeil.

2. Eigenschappen

    Ideaal voor schaduw en beschutting
    Talloze montagemogelijkheden en varianten
    Groot oppervlak voor optimale bescherming
    Oogjes en lussen voor veelzijdige bevestigingsmogelijkheden
    Versterkte hoeken en lussen voor extreme duurzaamheid
    Y-haringen met gat en textie-llus voor een goede grip bij een laag gewicht
    Praktische pakzak voor eenvoudig transport


3. Technische details

    Afmetingen: 320 x 280 cm
    Zeshoekige vorm
    Verpakkingsgrootte: 25 x 15 x 15 cm
    100% 66D polyester
    3000 mm waterkolom
    Gewicht: slechts 800 g
    Kleur grijs

Recensies

Schrijf uw recensie

Qeedo - Smart Tarp Hex 3,2 x 2,8 m

Qeedo - Smart Tarp Hex 3,2 x 2,8 m

Qeedo Smart Tarp Hex 3,2 x 2,8