Motor Bus Tarp

Z3476

Nieuw product

Qeedo Bus Tarp

Meer details

17 Items

Levertijd: 3-5 werkdagen

169,90 € incl. BTW

Meer informatie

Qeedo - Bus Tarp (leverbaar: eind juni)

Luifel voor bus, bestelwagen, auto, camper of tent met 4000 mm waterkolom, incl. opstelstokken en accessoires. Hoogwaardige buszeil met ingenaaide pees van 4 en 6 mm, zomen, lussen met verschillende bevestigingsmogelijkheden.
Afmetingen 250 x 250 cm, versterkte aanspanpunten, getapete naden en ingenaaide lussen met ogen. Verschillende constructie-opties, gemaakt van robuust en duurzaam materiaal. Simpel en snel op te zetten.
Inclusief 2 telescopische stokken, 4 x T-pegs haringen, 4 x extra sterke spanbanden en draagstas met draagriemen.

Eindelijk kunt u snel en eenvoudig een compact en praktisch zonnescherm direct op het voertuig bevestigen. Met de Qeedo Bus Tarp heeft u altijd de perfecte bevestiging voor uw voertuig en kunt u dit effectief en stabiel aan bijna elk voertuig op verschillende manieren bevestigen.


Toepassing:

De praktische luifel of Bus Tarp is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam polyester voorzien van een zonnewerende, zwarte coating. De stof is bijzonder robuust verwerkt op de ankerpunten en dubbel genaaid. De brede omlopende zoom zorgt voor extra stabiliteit. Alle spanpunten zijn extra versterkt en voorzien van dubbele lussen en met ringen. Voor het vastzetten van verschillende punten kunnen verschillende bouwmogelijkheden worden gebruikt. De brede afspanbanden zijn bestand tegen zwaar gebruik en zijn uitgevoerd met karabijnhaken en lussen voor een snelle afstelling. De meegeleverde aluminium telescopische stokken kunnen op een individuele hoogte worden afgesteld en zorgen voor een optimale pasvorm en variabiliteit. De Bus Tarp kan worden ingesteld met 2 of zelfs 1 paal dankzij verschillende spanpunten.

De stof is uitgevoerd met een waterkolom van 4000 mm en getapete naden en is derhalve waterdicht, zelfs bij hevige regen.
De opstelling kan individueel worden gekozen; als een zonnetent (UV-80!), als een bestelwagen of vrijstaand zonder voertuig.

Zes(!) soorten bevestigingmogelijkheden op het voertuig:

Montage met pezen:
De Quick Motor is uitgerust met 6 mm tentpezen, die rechtstreeks aan de markiezen of door het profiel kan worden bevestigd. Hiervoor worden de genaaide pezen eenvoudig in de buisrail van het voertuig getrokken.

Installatie aan C-profiel:
Voor installatie op een C-profiel worden zowel de 4 mm als de 6 mm leidingen eenvoudig samen in de C-rail getrokken. Er is dan een vaste verbinding tussen het voertuig en het zeil.


Installatie met slotstang / ajoursteek:
Bij voertuigen zonder peesprofiel of oudere voertuigen met regengoot kan de ingenaaide aansluitflap met tunnel worden voorzien van een sluitstang (niet meegeleverd) en in de goot worden bevestigd of met zuignappen (niet meegeleverd) op het voertuigdak vastgezet worden.

Montage op de dakrails:
De motor kan ook eenvoudig worden bevestigd met lussen op een dakrail. Leg hiervoor eenvoudig de genaaide lussen rond de dakrails en bevestig ze.

Montage met spanbanden:
Met de meegeleverde spanbanden kan de Quick Motor ook gemakkelijk over het voertuig worden gespannen en worden verankerd met haringen in de grond.

Montage met zuignappen (niet inbegrepen):
Het zeil kan ook eenvoudig met zuignappen op het dak van de bus worden bevestigd. Bevestig hiervoor zuignappen (niet bij levering inbegrepen) op het dak, bevestig de rode lussen van de Motor Tarp, plaats telescoopstokken en span ze aan.Omschrijving

     75D polyester doek
     PU-coating met 4000 mm waterkolom
     Zwarte, zonnewerende UV-80 coating
     Verschillende constructie- en aanspanopties
     Versterkte en dubbel gestikte hoeken
     2 aluminium telescoopstokken met traploze verstelling van 95 - 230 cm
     Stabiele scheerlijene met clipverstelling en karabijnhaak
     Pakzak met handvatten
     Ingenaaide pezen van 4 mm en 6 mm
     30 mm ajoursteek
     Verankeringspunten genaaid in trekrichting voor optimale krachtoverbrenging

Technische details

    Verpakkingsgrootte: 101 x 12 x 12 cm
    Gewicht: 3 kg
    Afmetingen opgebouwd: 2,50 x 2,50 mtr.
    Bouwtijd: +/- 3 min.
    Kleur: grijs / zwart

Levering:

     Tarp / luifel van 250 x 250 cm
     2 x telescoopstokken
     4 x T-Peg haringen
     2 x extra stabiele spanbanden met karabijnhaken
     2 x extra stabiele spanbanden zonder karabijnhaken
     Pakzak

Recensies

Schrijf uw recensie

Motor Bus Tarp

Motor Bus Tarp

Qeedo Bus Tarp

Accessoires