Qeedo - Compactmat

Nieuw product

Qeedo - Compactmat   Single / Double

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

69,90 € incl. BTW

Meer informatie

Qeedo - Compactmat

De Compactmat is er in 2 varianten; een Single en een Double, waarbij de breedte van het ligoppervlak verschilt van elkaar.

Verder onderscheidt de Compactmat zich van andere luchtbedden door zijn velours oppervlak. Dankzij dit stroeve ligoppervlak van velours biedt het luchtbed comfortabel slaapcomfort op een hoogte van 10 cm. Het velours oppervlak dempt het geluid, zodat u 's nachts met een gerust hart van links naar rechts kunt draaien. Daarnaast heeft het oppervlak van de Compactmat een golfstructuur. Hierdoor isoleert het beter, waardoor je het minder snel koud zult hebben.

Verder is de Compactmat uitgerust met een zgn. ‘terugslagventiel’. Hierdoor kan de wel lucht naar binnen worden geblazen, maar kan er via dit ventiel geen (ongewenste) lucht ontsnappen. Dankzij de meegeleverde pompzak is het opblazen van de Compactmat een fluitje van een cent. Behalve dat het oppompen met behulp van een pompzak veel minder vermoeiend is, heeft het ook als voordeel dat er geen vochtige lucht in de Compactmat wordt geblazen. Hierdoor wordt de levensduur en de hygiëne bevorderd.

Maar het belangrijkste feature is natuurlijk zijn compacte maat; de Compactmat neemt echt heel weinig ruimte in en kan zo makkelijk mee op je volgende trip. Of hij nu in een rugzak, fietstas, of motorkoffer moet; er is altijd plek voor de compacte Qeedo Compactmat.

Technische details:

Omschrijving

Single

Double

Afmeting

200 x 64 x 10 cm (L x B x H)

200 x 127 x 10 cm (L x B x H)

Afmeting pakmaat

36 x 13 x 13 cm

34 x 20 x 20 cm

Belastbaar gewicht

120 kg

180 kg

Vulling

geen

Geen

Oppervlakte materiaal

Polyester / stretch / velours

Polyester / stretch / velours

Gewicht

1,5 kg

3 kg

 

De Compactmat wordt standaard geleverd met een paktas, een reparatiesetje en de pompzak.

Recensies

Schrijf uw recensie

Qeedo - Compactmat

Qeedo - Compactmat

Qeedo - Compactmat   Single / Double